Mámo, táto, čti si se mnou

02.05.2011 19:39

Ve čtvrtek 9.6. proběhne již avizovaný projekt na podporu čtenářství, který předpokládá společné aktivity dětí a rodičů. Sejdeme se ve škole v 16h. Děti i rodiče si s sebou přinesou nějakou přečtenou knížku, děti navíc pouzdro a všichni dobrou náladu a chuť bavit se.

Vzhledem k tomu, že budu mít ještě velmi mnoho práce s kopírováním a kompletací "knížek", které chceme při setkání s rodiči "vydat", ocenila bych spolupráci rodičů při organizaci této akce. S velkou prosbou se tedy obracím na ochotné rodiče a prosím o pomoc s organizačním zajištěním některých věcí. Kdo z rodičů je ochoten zajistit některé položky z následujícího seznamu, prosím dejte mi vědět, s čím mohu počítat.

1) Nákup: Potřebujeme nakoupit plastové kelímky a tácky (po 60ks), 7 lahví dětského šampusu :-), 12 minerálek slazených a 12 neslazených, 2 krabičky čaje a kávu, mléko ( peníze jsou u mě k vyzvednutí, uhradíme ze sponzorského příspěvku)

2) Dobroty: Upeče nám prosím některá z maminek něco dobrého - sladkého nebo slaného? Prosím jen mi dejte dopředu vědět, ať se dohodneme a nemáme toho zase zbytečně hodně.

3) Foto z akce: Kdo je ochoten zajistit fotodokumentaci z akce, příp. video?

4) Občerstvení: Kdo je ochoten zajistit samotné občerstvování na akci - vařit kávu, čaj, krájet dobroty apod. ( já to jistě nebudu stíhat :-))))

5) Dárečky: Má někdo možnost zajistit drobné upomínkové např. firemní předměty? Pokud možno stejné v počtu 27ks ( přibyla nám nová žákyně)  - stačí nějaká prupiska, záložka apod.

 Napadá Vás ještě něco, čím chcete nebo můžete přispět? Pište, volejte. Předem všem děkuji za ochotu a spolupráci!

Těším se s Vámi naviděnou.

 

—————

Zpět